Chicago Tour "Tule Lahteen, täällä jännää on"

Rouheinta Lahtea

Chicago Tour on kiertoajelu jossa ei pönötetä, vaan revitellään läpi hämärät Lahen kulmat ja kapakat. Legendaarisia tarinoita Lahesta Chicago -hengessä 1960 -luvulta 1990 –luvulle ovat kertomassa mm. Mato Valtonen, Joni Heinonen tai Riku Routo.

Jännästä pitää puolestaan huolen Tourin menopeli, maailman ainoa ”Kameli”, upeasti entisöity Lehtimäen retrobussi vuodelta 1960.

Chicago Tour on taatusti erilainen tapa tutustua Lahteen – Suomen Chicagoon. Tourin ympärille rakennamme juuri sellaisen Lahti -paketin kuin ryhmänne haluaa, joko päiväksi tai useammaksikin. Tai jos aikaa on vain ennennäkemättömään kiertoajeluun niin mikäs siinä, sekin käy!

Moottoripyörämuseon lisäksi kulttuurikokemuksia Lahessa tarjoaa Sibeliustalo erilaisine konsertteineen. Mainio vierailukohde täällä Suomen Chigacossa on myös Lahden Messukeskus ja sen monipuolinen messutarjonta.

Illalliselle ja/tai lounaalle täällä on tarjolla erilaisia Chicago -menuita. Unohtamatta Chicago -hörppyä, jolla Tourin tunnelmaa voi kohottaa jo startatessa!

Ilta voi vierähtää pitkäksikin, joten aamulla kannattaa herätä Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen lakanoiden välistä.

Tämä Aikamatka Lahden historiaan ja rosoiseen menneisyyteen sopii niin paikaillisille kuin turisteillekin. Ja hyvä setti tämä on vaikka yrityksen asiakastapahtumaksi. Joten hyppää kyytiin, jos uskallat!

Lisätietoa ja varaukset:

Lehtimäki Group
0207 509 550 
tilausajot@ehtimakigroup.fi