Chicago Tour "Tule Lahteen, täällä jännää on"

Näe ja koe Lahti uusin silmin

Lahti – Suomen Chicago – on kiistatta maamme mystisin kaupunki. Lahti on täynnä huikeita tarinoita, osa totta, osa tarua ja toisinaan tosi on taruakin ihmeellisempää.

Lähde mukaan kiertoajelulle, jossa tutkitaan pilke silmäkulmassa ne paikat, joita et matkailuesitteistä löydä. Tällä reissulla otetaan selvää missä, miten ja miksi nuo toinen toistaan värikkäämmät tarinat Lahesta ovat syntyneet.

Rouheat tarinat ulottuvat aina 60-luvulle saakka. Saat vastaukset mm. kysymyksiin, miksi Lahti on ”mesta paikka”, mistä tulee Chicago-nimitys ja tietysti se kaikista askarruttavin kysymys: ”Kuka, mitä, häh!”

Kiertoajelu tehdään Tourin omalla menopelillä, joka on aito Lontoon Double Decker bussi. Kaksikerroksinen punainen retrobussi on jo itsessään syy tehdä kierros!

Tarinat ja ne oikeesti nakemisen arvoiset paikat esittelee hilpeinä alkuasukkaina tunnetut Mato Valtonen sekä Riku Routo.
Kiertoajeluun on mahdollista räätälöidä myos muita palveluja, esim. ruokailu. Kierros moottoripyörämuseossa kuuluu automaattisesti kiertoajeluun.

Chicago Toureja tehdään vain rajallinen määrä. Varatkaa oma kiertueenne ajoissa.

Lisätietoa ja varaukset:

Riku Routo
0400 712 310

Maarit Routo
maarit.routo@rikumotor.fi
+358 40 7515 035