Lahti Race kaupunkiseikkailupeli

Lahti Race – seikkailua kaupungissa

Lahti isännöi tänä vuonna jo seitsemättä kertaa Pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskilpailuja. Moottoripyörämuseo ja Ace Corner ovat avoinna satavuotiaan Suomen juhlakisojen ajan 22.2.–5.3 normaalisti.

Ace Corner on mukana Lahti Extreme -pelissä, jota pelataan välipäivänä maanataina 27.2. Moottoripyörämuseo puolestaan on mukana Lahti Race -kaupunkipelissä koko peliajan!

MM-kisojen ajan mobiililaitteilla pelattavassa X-routes seikkailupelissä kerätään pisteitä ympäri kaupunkia sijoitetuilta tapahtumarasteilta. Peli on ladattavissa Google Play ja App Store -sovelluskauppoista 17.2. ja peliä voi pelata Android ja iOS -älypuhelimilla. Lahti Race -pelissä palkintona on 1000€ matkalahjakortti ja Extreme -pelissä 500€! Päivittäin myös päivän parhaimmat pelaajat voivat voittaa palkintoja!

Kisojen aikana Ace Cornerin keittiöstä astuu esiin myös Acen tuleva legenda, The Black Ace Burger. Tule maistamaan tätä pikimustaa hampurilaista ensimmäisten joukossa. 

Samalla ehdit kurkistaa vielä museon nykyiseen näyttelyyn, joka vaihtuu kevään aikana Moottoripyörä Suomessa 100-vuotta näyttelyyn.