Ace Cafe koko perheen ruokapaikka

Ja nälkä lähtee…

Mielen ravinnon lisäksi museolla lähtee myös nälkä. Siitä pitää huolen museon yhteydessä palveleva erityisesti hampurilaisistaan tunnettu Ace Corner. Legendaarinen Ace Big Burger on ollut asiakkaiden suosikki jo monet vuodet ja nyt legenda saa kaverikseen Black Ace Burgerin. Mustan hampurilaisen, jonka väri on peräisin hiilestä. Black Acen kruunaa Jack Daniel’s viskikastike sekä mehevä Black Angus naudan täyslihapihvi.

Acen menu ei rajoitu ainoastaan hampurilaisiin vaan tarjolla on paljon muutakin! Ruokalistalla on raikkaita salaatteja ja finger foodia pienenpään nälkään. Kahvilasta löytyy aina myös uunituoreita munkkeja sekä muita leivonnaisia.  Ja tietysti Coca Colaa lasipullosta aitoon 50-luvun tyyliin. Ace Corner on mainio valinta koko perheelle.

Acen oma Spitfire-olut tarjoillaan suoraan 1953 Triumph Tigerin moottorista! Acella on A-oikeudet sekä yksi Lahden hienoimmista terasseista Vesijärven rannalla. Siellä jos missä, on upea ihastella auringonlaskua kesäiltoina. Terassilla on 120 paikkaa ja usein livemusiikkia

Ace Cornerin keittiö käyttää paikallisia, Lahtelaisia tuotteita ja kaikki ruuat valmistetaan itse. Tulevana kesänä keittiössä ei ole enää ahdastakaan, sillä sen laajennus valmistuu alkukesällä.

Tutustu Ace Cornerin nettisivuihin!
Ace Cornerin nettisivut

See you at the Ace!