Ace Corner Kaikki tiet vievät Ace:lle

The Ace is the place

Ensimmäinen Ace Café avasi ovensa Lontoon North Circular Roadille 21. lokakuuta 1938. Kahvila kasvatti nopeasti suosiotaan moottoripyöräilijöiden keskuudessa, koska se palveli asiakkaitaan 24/7. Seuraavina vuosina toiminta laajeni moottoripyörien jälleenmyyntiin. Sodan aikana Ace Service Station myi myös bensiiniä, jota kaupattiin sitäkin kellon ympäri viikon jokaisena päivänä. Ace tarjosi asiakkailleen myös automaattisen autopesulan, ensimmäisenä Iso-Britanniassa. 

Sotien jälkeinen nuoriso oli kyllästynyt vanhoihin arvoihin ja etsivät omaan identiteettiään, minkä he löysivät moottoripyöristä, musiikista ja totta kai rock ’n rollista. Ace Cafesta tuli moottoripyöräilijöiden Mekka ja North Circular Roadista kilparata, jossa legendaarinen 100mph saavutettiin! Live fast, love hard – the Ace was the place, kuvastaa hyvin ajan henkeä. Kaiken kaikkiaan Ace Cafen historialla on ollut suuri vaikutus Iso-Britannian moottoripyöräkulttuuriin. 

Vuonna 2011 Ace brändi laajeni ensimmäistä kertaa Lontoon ulkopuolelle Suomeen, Lahteen!

Tämänkin taustalta löytyy intohimoa, innostusta ja tietysti Riku Routo. Nykyään Ace brändi leviää maailmalla kovaa vauhtia ja tänä vuonna oman Ace Cafensa saavat Barcelona ja Orlando. 

Tapahtumia lähes joka viikonloppu

Acella järjestetään sesonkiaikana kauden aikana tapahtumia melkein jokaisena viikonloppuna: esittely -ja koeajopäiviä, kokoontumisajoja, livemusaa ja kaikkea muuta. Suurimpaan osaan tapahtumista on ilmainen sisäänpääsy. Viime vuonna museossa ja Ace Cornerin tapahtumissa oli yli 50 000 kävijää. 

Sesongin ulkopuolella Moottoripyörämuseolla ja Ace Cornerilla voi järjestää kokouksia, yritystapahtumia, synttäreitä tai vaikka pikkujoulut!

 

Ota yhteyttä, niin järjestetään yhdessä unohtumaton tilaisuus!

Puhelin: 044 720 7918